• slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Over Fietsreparatie.nl

Fietsreparatie.nl is een uniek en vernieuwend concept op de Nederlandse markt. Bij Fietsreparatie.nl kan je terecht voor een vakkundige en snelle reparatie van je fiets. Daarnaast hebben we tal van handige en leuke fietsaccessoires. Wanneer je dat wilt, monteren we ze direct voor je.

image
image
image

Fiets repareren?

Kopje koffie,
even afwachten en je
fiets is zo weer klaar.

Reparatie

Bij Fietsreparatie.nl kan je terecht voor de reparatie van de meeste fietsen . Dat maakt ons zo bijzonder. En dat niet alleen! Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat jij altijd wel een moment vind om even langs te komen. Even wachten op de reparatie van je fiets? Pak gerust een kopje koffie. Onze fietsenmakers helpen je graag snel weer op weg. 

Je ziet onze ervaren fietsenmakers al bij aankomst aan het werk. We werken transparant en vertellen je graag precies wat we doen. Onze prijzen zijn net zo transparant. Ze staan allemaal voor je op de website. Bekijk ze hier

Accessoires

We repareren niet alleen fietsen. In onze eigentijdse winkel, die nogal afwijkt van de doorsnee fietsenmaker, hebben we de mooiste fietsaccessoires direct op voorraad. Maak je keuze uit onze , manden, tassen, sloten, gereedschappen, kilometertellers  en nog veel meer. Onze fietsenmakers weten er alles van, en monteren het (wanneer je dat wilt) direct op je fiets. Dat is de service van Fietsreparatie.nl. 

Leenfiets

We repareren je fiets het liefst zo snel mogelijk. Af en toe komt het voor dat je fiets niet direct kan worden klaargemaakt (als we het even heel druk hebben of als we wachten op onderdelen). Fietsreparatie.nl zou Fietsreparatie.nl niet zijn als er geen trendy leenfiets voor je klaar zou staan. En laat je een elektrische fiets repareren? Dan staat er een elektrische leenfiets voor je klaar. Alleen daarvoor ga je al naar Fietsreparatie.nl. 

Toekomst

Vind je ook dat Fietsreparatie.nl bereikbaar moet worden voor heel fietsend Nederland? Dat vinden wij ook. Daarom werken we hard aan de toekomst van Fietsreparatie.nl. Wil je weten hoe? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Denk je ons hierbij te kunnen helpen? Neem dan contact op met Johan van Spanje door een mail te sturen naar info@fietsreparatie.nl